Category: Niewsblog

Welkom op onze NieuwsSite

Niewsblog Send feedback »
              Welkom op onze nieuwspagina. Regelmatig zal deze nieuwssite worden voorzien van allerlei nieuws en mededelingen. more »

Toppers op NK Wintertriathlon

Niewsblog Send feedback »
  Toppers, zoals o.a. Erik Jan Spijkerman (winnaar voorgaande 2 jaren) en Wim Nieuwkerk (eerdere winnaar) hebben zich reeds aangemeld voor het NK Wintertriathlon op 24 oktober. Deelnemers, die hebben ingeschreven kun je zien op www.wintertriathlonas… more »

Duathlon nieuwe loot bij Wintertriathlon

Niewsblog Send feedback »
De organisatie van de Wintertriathlon Assen heeft een nieuwe loot aan de stam van het evenement toegevoegd. Het gaat om de duathlon, een onderdeel met alleen hardlopen en fietsen. Tijdens de Wintertriathlon Assen, die dit jaar op zaterdag 24 oktober w… more »

Mini-Wintertriathlon

Niewsblog Send feedback »
Mini-Wintertriathlon Op vrijdag 23 oktober, voorafgaand aan het NK Wintertriathlon, zal er voor scholieren van 6  tot 13 jaar opnieuw een mini-wintertriathlon worden gehouden. Afhankelijk van de leeftijd zal er over verschillende (korte) afstanden w… more »

NK Offroad Triathlon 2009 Ameland

Niewsblog Send feedback »
  Rob Barel flikt 't hem weer! Bijna 52 jaar, maar nog steeds onklopbaar. De jongere garde heeft nog steeds geen antwoord op Rob Barelals het er op aankomt. Zaterdag veroverde hij op Ameland zijn zoveelste nationale titel, en zijn derde in de disc… more »

Tri-Ambla - NK Offroad Triathlon

Niewsblog Send feedback »
Tri-Ambla Op zaterdag 5 september 2009 wordt op Ameland het NK Offroad Triathlon gehouden. Medewerkers van de Wintertriathlon Assen verzorgen tijdens de Tri-Ambla de tijdregistratie met het AMB transponder-systeem.Alle informatie over dit groot… more »

MultiTriathlon Inzell 2010

Niewsblog Send feedback »
 De datum voor de Multi(winter)triathlon in Inzell is definitief vastgesteld op zaterdag6 februari 2010.Alle informatie over het evenement is te vinden op: www.inzell/wintertriathlonassen.nl   more »
Contact. ©2009 by admin. blogtool / dedicated hosting / evoTeam.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Skin Factory.